Екскурзии в чужбина

Екскурзии

Уикенди

Празници

Почивки

Нова Година

Оферти за ранни записвания

Промоционални оферти
Календар
Май 2021
Юни 2021
Юли 2021
Август 2021
Септември 2021
Октомври 2021
Ноември 2021
Декември 2021
Януари 2022
Февруари 2022
Март 2022
Април 2022


  

Румъния


 Версия за печат
УИКЕНД н Букурещ , ПРАЗНИК на ВИНОТО и ЛЮБОВТА
София - Букурущ -Сланик - София


2 Дни/1 Нощувки Цена от 135 лв.
Дати: Резервиране


1 ден:
Отпътуване от София в 6:00 ч. от Ал. Невски
Пътува се по маршрут София – Русе – Букурещ. Пристигане в столицата на Румъния, известна още като „Малкия Париж”. Панорамна автобусна обиколка на града: площад „Унири”, Университетския площад, площад „Виктория” и площада на Революцията, фото пауза пред Парламента – втората по големина административна сграда в света, след Пентагона, Патриаршията и Църквата с мощите на Св. Димитър Басарбовски, Триумфалната арка, построена по подобие на арката в Париж през 1922 г. в памет на загиналите в Първата световна война, Булевардът на посолствата, Атенеума – най-голямата концертна зала в Румъния. Организирано групово посещение по желание на Двореца на Парламента (40 RON) – при възможност и по предварителна заявка. Настаняване в хотел. Празнична вечеря. Нощувка.

2 ден:
Закуска. Отпътуване за гр. Сланик, окръг Прахова.
Градът Сланик е известен с извличането на сол и солните езера. Днес, там все още се произвежда сол в Новата Солна мина, докато Старата Солна мина е превърната в туристическа забележителност като Спа център, Място за забавления и Музей на Солта. Разглеждане на мината. Солна мина в Слъник се смята за най-голямата солна мина в Европа. Достъпът до нея е възможен с помощта на асансьор, който се спуска на 208 метра дълбочина, което отнема около 3 минути. Температурата в мината е постоянна 12 С. Влажността на въздуха е около 50%, богат на натриеви йони, които имат силно въздействие при лечението на белодробни заболявания. Мината е представена в 14 зали, които включват спортни игрища, зала с маси за билярд, бар. Туристите могат да се възхищават на красивите статуи от сол на Дечебал и Траян. Други забележителности в района са Пещерата на булката и Езерото на овчаря, както и Солната планина. Отпътуване за България. Пристигане в София около 22.00 ч.

Настаняване в хотел "Ibis Gara de Nord " 3 *,
http://ibis-gara-de-nord-hotel-bucharest.hotelmix.bg/

Цена:
135 лв, за турист в двойна и тройна стая;
90 лв, за деца до 12 год с двама възрастни в стая.

Цената включва :
транспорт с автобус
1 нощувка със закуска в хотел 3* в Букурещ
панорамна обиколка на Букурещ
екскурзия до гр. Слъник с посещение на солна мина Униря
екскурзоводско обслужване

Цената не включва :
входни такси:
Солната мина “Униря: възрастни – 20 RON; пенсионери – 18 RON;
деца над 3 год., ученици, студенти на възраст до 25 год., хора с увреждания – 10 RON
За групи над 30 човека: възрастни – 18 RON; пенсионери – 16 RON;
деца над 3 год., ученици, студенти на възраст до 25 год., хора с увреждания – 9 RON
Вход за Парламента – 40 RON при възможност и по предварителна заявка.
Важна забележка:
При посещение на обектите по програмата, Туроператорът не носи отговорност за неизискани от клиента професионални, възрастови и други индивидуални отстъпки. Потребителите трябва да предоставят в обекта съответния документ, удостоверяващ отстъпката / студентска книжка, ученическа карта, журналистическа карта и други /

При записване се внася 20 % от цената на екскурзията, пълно плащане до 05.02.2021 Записването става със задграничен паспорт или лична карта. За ненавършилите 18 год, пътуващи без двамата родители е необходима нотариално заверена декларация. Крайният срок за уведомяване на туристите, когато необходимият брой не е набран е 7 дни преди пътуването. Плащането се извършва в брой в офиса или по банков път. Удостоверение за Туроператор №00494/29.01.1999 г. Застраховка "Отговорност на туроператора" във "Уника АД"


Резервиране  Версия за печат


2006 All Rights Reserved © Zora Tours Приемаме разплащания с: